A bor készítése és kezelése

SKU: 228206

In stock

Szállítás: 3-5 munkanap

Gyors kiszállítás. 🚀

Kérj díszcsomagolást! 🎁

Original price was: 5.100 Ft.Current price is: 4.080 Ft.

In stock

KULTURSOKK START kampány: Nyári kuponeső

Hűtsd le magad a Kultursokk nyári kuponesővel!

Vásárlásodat követően regisztrálj hírlevelünkre és részedre egy darab 20 %-os kupont küldünk e-mailben, melyet következő vásárlásodnál fel tudsz használni. (2024. szeptember 30-ig forgalomba hozott könyvekre érvényes.)

Visszajelzésed fontos számunkra, szeretnénk megtudni véleményedet! Értékelj minket!  

Szállítás

A szállítást kérheti GLS vagy MPL csomagküldő szolgálattal házhozszállítva vagy csomagpontra.

Szállítási információk

Leírás

A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala.

Egyeseknek élvezeti cikként szolgál, másoknak viszont a mindennapi táplálkozás fontos kiegészítő fogyasztási cikke. De fontos szerepet tölt be a közegészségügy terén is, részben a járványos betegségek elhárításában, a megelőző védekezésben, részben pedig a gyógyításban, illetve a legyengült betegségeknél a szervezet részére gyorsan értékesülő tápszerként alkalmazva. Ünnepi lakoma a magán-, köz-, vagy nemzetközi életben bor nélkül el sem képzelhető.

A mai Magyarországon újra reneszánszát éli a borkészítés és a különféle borbemutatók, bormustrák, fesztiválok ideje. Szinte minden jelentős szőlőtermelő vidékünkön zajlanak ilyen események, amik egyre népszerűbbek és évről-évre mindig nagyobb az érdeklődők, borkedvelők létszáma.

Adatok

Szerző

Kiadó

EAN

Oldalszám

Megjelenés

Nyelv

Kötésmód

Megjelenés dátuma

Értékelések

0 értékelés
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “A bor készítése és kezelése”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük